Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies!

Επίλεξε «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερες πληροφορίες»

Αποδοχή
0
StartUPper Awards 2017

Λένε για μας (That's Life)

Το That’s Life (www.thatslife.gr) ένας δικτυακός τόπος ιδεών, συμβουλών και απόψεων, μας παρουσιάζει

BetterMe: Η startup εταιρεία που πρέπει να γνωρίζεις!

 

Η BetterMe είναι μια startup εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εναλλακτικής και συμπληρωματικής ιατρικής, και συγκεκριμένα του Personalized Health Coaching (προσωποποιημένες εναλλακτικές θεραπείες) μέσω διαδικτύου και δημιούργησε την διαδικτυακή πλατφόρμα www.better-me.gr.

 

Αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών με μακρά εμπειρία στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων, κατέχοντας σημαντικές θέσεις σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες, άλλοτε ως Commercial ή Sales Directors, Marketing Managers κλπ. καθώς και επαγγελματίες από το χώρο της υγείας.

 

Η BetterMe απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, από την στιγμή που αναπτύσσει μαλλιά. Δηλαδή σε παιδιά από 3 χρονών, εφήβους και ενήλικες. Σε αθλητές, έγκυες, γυναίκες σε εμμηνόπαυση, καπνιστές, αγρότες, υπέρβαροι και λιποβαρείς. Επιπλέον σε όλα τα άτομα με στρεσογόνες καταστάσεις, έντονη εργασία, προσωπικά προβλήματα, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και καταναλωτές επεξεργασμένων τροφών. Η λίστα όμως δεν σταματά εκεί, μιας η startup δίνει έμφαση και στους ανθρώπους που υποφέρουν από αϋπνία ή υπνηλία, από εύθραυστα νύχια, από ακμή, από έρπη, από αλλεργίες, από κακή διάθεση κτλ.

 

Τι κάνει όμως η εταιρεία BetterMe;

Ποσοτική Ανάλυση ιχνοστοιχείων και μετάλλων για αντιμετώπιση χρόνιων ή μη προβλημάτων υγείας με ολιστικό τρόπο. Μέσω του Τεστ Bιολογικού Ιστού Μαλλιών (Στοιχειακή Ανάλυση Μαλλιών) μπορεί να διαπιστωθεί και να αξιολογηθεί η διατροφική κατάσταση ενός ανθρώπινου οργανισμού, καθώς:

1. Εντοπίζει βιοχημικά προβλήματα όπου το επίπεδο των ιχνοστοιχείων είναι υψηλό ή ελλιπές.

2. Ανιχνεύει τη τοξικότητα των μετάλλων, η οποία σε περίπτωση χρόνιων διαταραχών, μπορεί να είναι ο λόγος πρόκλησης τους.

3. Αντιμετωπίζει χρόνιες διαταραχές και προλαμβάνει τις επιπτώσεις τους στον οργανισμό.

4. Προσδιορίζει ποια μέταλλα απορροφώνται καθημερινά στο σώμα μας.

5. Εντοπίζει ελλείψεις ή πλεόνασμα ιχνοστοιχείων.

6. Χωρίς να αντικαθιστά την εξέταση αίματος, το τεστ Βιολογικού Ιστού Μαλλιών παρέχει ένα ιστορικό των επιπέδων των ιχνοστοιχείων και των

    μετάλλων στον οργανισμό μας, έως και τέσσερις μήνες πριν την εξέταση, σε αντίθεση με του αίματος που οι πληροφορίες που συλλέγονται

    αφορούν την κατάστασή τους κατά το χρόνο της εξέτασης.

 

Με βάση τα αποτελέσματα του τεστ, και με την καθοδήγηση και τις συμβουλές των συνεργαζόμενων επαγγελματιών υγείας, παρέχει:

1. Εξατομικευμένα Προγράμματα Μεσογειακής Διατροφής, οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής για εξισορρόπηση και συμπλήρωση τυχόν

    ελλείψεων και Φυσική Άσκηση.

2. Εφαρμογή των συνιστώμενων Προγραμμάτων

3. Δυνατότητα αυτοαξιολόγησης των συνιστώμενων προγραμμάτων

4. Προϊόντα Ευεξίας

 

Έτσι λοιπόν, εάν κάποιος :

1. έχει ενδιαφέρον για τη προφύλαξη της υγείας του,

2. έχει μακροχρόνιο στρες, είναι υπέρβαρος

3. κάνει υπερβολική σωματική δραστηριότητα (π.χ. αθλητική)

4. έχει υποψία για δηλητηρίαση από τοξικά στοιχεία

5. έχει διαταραχές στο: γαστρικό, ορμονικό, νευρολογικό σύστημα και δερματολογικές, οστεοαρθρικές, καρδιολογικές παθήσεις.
 

Πηγή (Source) : https://www.thatslife.gr/thats-hot/betterme-startup-eteria-pou-prepi-na-gnorizis/

Γράψου στο Newsletter μας

Επικοινωνία

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Credit Cards