Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies!

Επίλεξε «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερες πληροφορίες»

Αποδοχή
0
StartUPper Awards 2017

Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας - Footsteps.gr

Η BetterMe θα παρουσιαστεί ως case study στο 23ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το Skywalker.gr

footsteps

 

Η BetterMe συμμετέχει, στα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας του Skywalker.gr, που συνεχίζονται τον μήνα Φεβρουάριο του 2017 με το 23ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας, προσκεκλημένη ως case study επιχειρηματικότητας.

 

Η δράση αφορά στην παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας.

 

Από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2017, είκοσι πέντε εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, τις μεθόδους και τα εργαλεία του επιχειρείν και θα εξοικειωθούν με τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

 

Στην αρχική εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και της λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα έναρξης και τα social media ως εργαλείο για τη νέα επιχείρηση. Η δράση πραγματοποιείται στο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), Ελευθερίου Βενιζέλου 104 Καλλιθέα, 4ος όροφος.

 

Την επιστημονική ευθύνη της κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει το Career Design (www.career-design.gr).

 

Το πρόγραμμα του 23ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας είναι εδώ

 

Γράψου στο Newsletter μας

Επικοινωνία

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Credit Cards