Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies!

Επίλεξε «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερες πληροφορίες»

Αποδοχή
0
StartUPper Awards 2017

Τεστ Βιολογικού Ιστού Μαλλιών (Στοιχειακή Ανάλυση Μαλλιών - Elements Ηair Analysis)

Πετυχαίνουμε τη διατήρηση της καλής υγείας κι έναν καλύτερο τρόπο ζωής, μέσω του Τεστ Βιολογικού Ιστού Μαλλιών (Στοιχειακή Ανάλυση Μαλλιών - Elemental Ηair Analysis)!

Μέσω του Τεστ Βιολογικού Ιστού (Στοιχειακή Ανάλυση Μαλλιών) μπορεί να διαπιστωθεί και να αξιολογηθεί η διατροφική κατάσταση ενός ανθρώπινου οργανισμού. Αυτός είναι ο βασικότερος παράγοντας που καθορίζει τη συνολική πορεία τόσο της σωματικής, όσο και της ψυχικής υγείας κάθε ανθρώπου.


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στις οικονομικές και τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής μας. Η εντατική και αγχωτική ζωή έχει σαν αποτέλεσμα να δίνουμε λιγότερη προσοχή στις βιολογικές ανάγκες του οργανισμού μας. Τρώμε βιαστικά, με ακανόνιστα γεύματα, τα οποία αποτελούνται συχνά από ιδιαίτερα επεξεργασμένα τρόφιμα. Το lifestyle και η διατροφή μας επηρεάζονται άμεσα από το τρέχον περιβάλλον και τα Μέσα Ενημέρωσης. Ως εκ τούτου, ο τρόπος που τρεφόμαστε σήμερα, δεν ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του οργανισμού μας, ο οποίος πρέπει να λαμβάνει καθημερινά περίπου 70 θρεπτικά συστατικά ανά ημέρα, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία στη δυναμική ομοιόστασή του.


Το εργαστήριο με το οποίο συνεργαζόμαστε, βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία του και σε επιστημονικές δημοσιεύσεις. Έχει καταφέρει να αναπτύξει μία ολοκληρωμένη μέθοδο ερμηνείας των αποτελεσμάτων των στοιχειακών αναλύσεων Βιολογικού Ιστού Μαλλιών(Στοιχειακή Ανάλυση Μαλλιών) και μέσα σε 15 χρόνια έχει κάνει περίπου 300 χιλιάδες αναλύσεις σ’ όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Τα αποτελέσματα από τα τεστ δείχνουν, ότι οι διαταραχές στην ποσότητα και την αναλογία των στοιχείων στο σώμα μας είναι ένα ανησυχητικά συχνό φαινόμενο και δυστυχώς αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν και νεότερους ανθρώπους.


Είναι γεγονός ότι ποτέ στο παρελθόν οι άνθρωποι δεν κατανάλωναν τόσες πολλές τεχνητές χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, ενισχυτικά γεύσης και όλες αυτές τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για να γίνουν τα τρόφιμα ελκυστικά. Σήμερα, τα πιο νόστιμα προϊόντα είναι ταυτόχρονα και τα πιο επιβλαβή!


Όσο και να μας παρασύρει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, λοιπόν, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η υγεία μας και η διάθεσή μας εξαρτώνται από αμέτρητες μεταβολικές διεργασίες, που λαμβάνουν χώρα σε 220 τύπους των 80 δισεκατομμυρίων κυττάρων που υπάρχουν στο σώμα μας και επηρεάζονται άμεσα από τις διατροφικές μας συνήθειες. Είναι στο χέρι μας να παρέχουμε όλα τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας για τη σωστή λειτουργία του!


Η σωστή διατροφή πρέπει να πληρεί δύο βασικές προϋποθέσεις. Θα πρέπει να είναι πηγή καλής ενέργειας και να παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά. Σίγουρα οι απαντήσεις στα ερωτήματα πώς μπορούμε να έχουμε καλή ενέργεια και πώς η διατροφή μας θα περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά, δεν είναι εύκολο να βρεθούν για τον καθένα μας ξεχωριστά. Το Τεστ Βιολογικού Ιστού (Στοιχειακή Ανάλυση Μαλλιών) είναι μια καλή λύση στο πρόβλημα αυτό. Το περιγραφόμενο αποτέλεσμα της ανάλυσης, περιλαμβάνει μία σύσταση για μεταβολική διατροφή και ένα χρονικό πλάνο λήψης συμπληρωμάτων διατροφής.


Ως διατροφή,εννοούμε τη δημιουργία ενός κατάλληλου περιβάλλοντος για τη σωστή δυναμική ομοιόσταση και ως συμπληρώματα διατροφής, αυτά που χρειάζονται για τη σταθεροποίηση λόγω της έλλειψης ή του πλεονάσματος των μεμονωμένων θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό μας.


Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είναι όλα τα συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για όλους. Δεν θα μας βλάψουν αλλά ούτε και θα μας βοηθήσουν. Το αν κάποιος είναι λεπτός ή παχύσαρκος, αν ο μεταβολισμός του είναι γρήγορος ή αργός, αν εργάζεται σε γραφείο ή έχει κάποια σωματική εμπλοκή στην εργασία του, είναι παράγοντες που  επηρεάζουν τη συνιστώμενη πρόσληψη των συμπληρωμάτων που αντιστοιχούν σε κάθε οργανισμό, ως εκ τούτου οι δόσεις θα πρέπει να είναι κατάλληλες για τις ανάγκες του κάθε ατόμου.


 Όλα τα είδη συμπληρωμάτων διατροφής είναι διαθέσιμα, τόσο τα φυσικά όσο και τα συνθετικά και με την πολύ απλή διαδικασία του Τεστ Βιολογικού Ιστού (Στοιχειακή Ανάλυση Μαλλιών), ο καθένας μπορεί να μάθει ποια είναι τα κατάλληλα γι’αυτόν συμπληρώματα αφού πρόκειται για εξατομικευμένη συμβουλευτική βάσει των αποτελεσμάτων της ανάλυσης.


Στις συστάσεις που δίνονται, περιλαμβάνεται και ένα ατομικό πρόγραμμα των συμπληρωμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της εξέτασης, τα οποία καθορίζουν την ποσότητα, τον χρόνο και την περίοδο της χρήσης των βιταμινών, των μετάλλων και των παρασκευασμάτων των φυτών, που εν συντομία, καλούνται συμπληρώματα διατροφής. Επιπλέον, το πλάνο των συμπληρωμάτων λαμβάνει υπόψη τις συνεργικές δράσεις και τις ανταγωνιστικές αντιδράσεις μεταξύ των συνιστώμενων συμπληρωμάτων.


Τόσο το ατομικό πλάνο όσο και οι συνεργικές δράσεις και οι ανταγωνιστικές αντιδράσεις μεταξύ των συνιστώμενων συμπληρωμάτων είναι ιδιάζουσας σημασίας, αφού οι βασικές  αυτές πληροφορίες, συνήθως παραμελούνται. Παρά το γεγονός ότι παρέχουν πληροφορίες σχετικά με προτεινόμενες ποσότητες, οι παραγωγοί των συμπληρωμάτων διατροφής δεν είναι σε θέση να περιγράψουν τον τρόπο χρήσης τους και τον τρόπο συνδυασμού τους με όλα τα άλλα διατροφικά σκευάσματα.


Το τεστ συνιστάται σε όσους έχουν επίγνωση της σημασίας της φροντίδας για την υγεία, καταβάλουν αυξημένη ψυχική και σωματική ενέργεια (σωματική εργασία, ερασιτεχνικό αθλητισμό), καθώς και σε επαγγελματίες αθλητές. Ο στόχος του Τεστ Βιολογικού Ιστού (Στοιχειακή Ανάλυση Μαλλιών) είναι να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ισορροπία στον οργανισμό και να διατηρηθεί η τάση για καλή υγεία.

Γράψου στο Newsletter μας

Επικοινωνία

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Credit Cards