Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies!

Επίλεξε «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερες πληροφορίες»

Αποδοχή
0
StartUPper Awards 2017

Κοινωνική Ευθύνη

Η BetterMe άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στις ανάγκες της κοινωνίας και παίρνει πρωτοβουλίες που αφορούν την υγεία, την κοινωνική πρόνοια και την αλληλεγγύη.

Η BetterMe  στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και του σεβασμού στις ανθρώπινες αξίες και δικαιώματα, υποστηρίζει  το  φιλανθρωπικό έργο αναγνωρισμένων μη κερδοσκοπικών οργανισμών, ιδρυμάτων και σωματείων, ως ελάχιστη κοινωνική συνεισφορά, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.


Η BetterMe ενισχύει το σημαντικό έργο της "Κιβωτού του Κόσμου" με απλές πράξεις μεγάλης αξίας, δωρίζοντας το συμβολικό ποσό δωρεάς των 2€ για κάθε τοποθετούμενη παραγγελία.

 

Η "Κιβωτός του Κόσμου" είναι ένας εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ιδρύθηκε το 1998 από τον τότε εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου στον Κολωνό. Στόχος της "Κιβωτού του Κόσμου" είναι η ενίσχυση της μητέρας και της ευρύτερης οικογένειας, με τρόπους που εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση όλων, ώστε να αποφευχθεί η ιδρυματοποίηση των παιδιών.
Η Κιβωτός του Κόσμου συγκεντρώνει περίπου 500 παιδιά, καλύπτοντας την καθημερινή τους σίτιση, τις ανάγκες τους για ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, αλλά και την εκπαίδευση τους. Επίσης σήμερα ενοικιάζει 100 διαμερίσματα, δίνει οικονομικά επιδόματα σε 400 μονογονεϊκές οικογένειες και διανέμει τρόφιμα εξυπηρετώντας 150 οικογένειες.

 

Όλοι Μαζί Μπορούμε!


 

Κιβωτός του κόσμου

Γράψου στο Newsletter μας

Επικοινωνία

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Credit Cards